Taitouinnin Starttikurssi on tarkoitettu taitouinnista kiinnostuneille 5-9 -vuotiaille lapsille, joiden uimataito ei vielä riitä ison altaan kursseihin. Lähtötasovaatimuksena on viiden vuoden ikä ja että lapsi osaa kellunnat, liu'ut ja sukeltamisen sekä uida jo hieman vatsallaan.

Starttikurssin tavoitteita ovat
-uimataidon kartuttaminen
-sukeltaminen ja temppuilu
-uskallus olla vedessä pää alaspäin
-Alle 8-vuotiaiden lajitekniikat
-nilkkojen ja polvien ojentamisen harjoittelu

Seuraava Taitouinnin Starttikurssi järjestetään keväällä 2022.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen.

Starttikurssin kesto on 10 kurssikertaa, allasaika on noin 30 minuuttia / kerta. Ryhmän enimmäiskoko on 15 osallistujaa, ohjaajia on kaksi.

Taitouinnin Starttikurssilla kokoontuminen uimahallin aulaan kurssin alkamisaikana. Ohjaajat huolehtivat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa. Lapset palautetaan puettuina aulaan kurssinloppuessa.

Starttikurssin jäsenhinta on 150 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2021 - heinäkuu 2022 on 35 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssi maksetaan verkkomaksuna heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Nenäklipsi

Nenäklipsi on taitouinnin kursseilla pakollinen väline, jonka avulla vedessä pää alaspäin oleminen onnistuu. Nenäklipsejä saa mm. urheiluvälinekaupoista. Pienelle nenälle mahdollisimman pieni klipsi! :)

Kiinnittäkää klipsi jo kotona uimalaseihin tai uimapuvun olkaimeen esimerkiksi leveällä kuminauhalla.

Kun klipsi on kiinnitetty oikein, se ei pääse putoamaan

Kuva: Instagram @korobova_team