Alkeisuimakoulu I on tarkoitettu 5-8 -vuotiaille. Lähtötasovaatimuksena on viiden vuoden ikä ja että lapsi ei pelkää vettä. Uimakoulussa harjoitellaan vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita sekä leikitään yhdessä uinnin ilosta nauttien.

Kesä 2021:

• ma 31.5. - pe 4.6. klo 16.45-17.45
  • ma 7.6. - pe 11.6. klo 11.15-12.15
  • ma 7.6. - pe 11.6. klo 16.15-17.15

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen. Kesän Alkeisuimakoulu I:n kesto on 5 uimakoulukertaa, allasaika on noin 30 minuuttia / kerta. Ryhmän enimmäiskoko on 15 osallistujaa, ohjaajia on kaksi.

Kaikissa alkeisuimakouluissa kokoontuminen uimahallin aulaan uimakoulun alkamisaikana. Ohjaajat huolehtivat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa. Lapset palautetaan puettuina aulaan uimakoulun loppuessa.

Kesän Alkeisuimakoulu I:n hinta on 70 euroa, uimaseuran jäsenille 65 euroa. Ennakkovaraajan etu 10.5. mennessä tehdyistä varauksista -5 e.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Uimakoulu maksetaan verkkomaksuna heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja uimakouluista:

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp)

uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com