Vesiesikoulu on tarkoitettu lapsille, jotka ovat vielä arkoja vedessä, tai joilla ei ole aiempaa kokemusta uimakouluista. Uimakoulu on tarkoitettu 5-8 -vuotiaille. Vesiesikoulun lähtötasovaatimuksena on viiden vuoden ikä. Uimakoulussa harjoitellaan leikinomaisesti vedessä liikkumista ja hengittämistä, kellumista, liukumista, sukeltamista ja alkeisuintitekniikoita. Huomioithan, että vanhemmat eivät ole näköyhteydessä lapseen uimakoulun aikana.

Kesä 2021:

• ma 7.6. - pe 11.6. klo 15.15-16.15

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitetaan erikseen. Kesän Vesiesikoulun kesto on 5 uimakoulukertaa, allasaika on noin 30 minuuttia / kerta. Ryhmän enimmäiskoko on 12 osallistujaa, ohjaajia on kaksi.

Kaikissa vesiesikouluissa kokoontuminen uimahallin aulaan uimakoulun alkamisaikana. Ohjaajat huolehtivat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa. Lapset palautetaan puettuina aulaan uimakoulun loppuessa.

Kesän Vesiesikoulun hinta on 70 euroa, uimaseuran jäsenille 65 euroa. Ennakkovaraajan etu 10.5. mennessä tehdyistä varauksista -5 e.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Uimakoulu maksetaan verkkomaksuna heti ilmoittautumisen yhteydessä.

Lisätietoja uimakouluista:

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp)

uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com