Vesis-kerho (6-9 v.)

Vesis on vesipallon esimuoto, jota pelataan jalat pohjassa ja helpotetuilla säännöillä. Vesis-kerho on tarkoitettu noin 6-9 -vuotiaille tytöille ja pojille. Lähtövaatimuksena on 5-10 metrin uimataito. Kurssilla harjoitellaan uintia sekä vesipallon perustaitoja, kuten pallonkäsittelyä, ja ennen kaikkea pelataan! Kurssille voi osallistua myös muilla kursseilla harjoittelevat uimarit.

Vesis-kerho vaatii toteutuakseen vähintään 8 osallistujaa, että pelit saadaan käyntiin. Uimataidon kartuttua harrastusta on mahdollista jatkaa vesipallon peruskurssilla.

Seuraava Vesis-kerho järjestetään syksyllä 2021.

Muista poikkeusajoista ilmoitamme erikseen.

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulaan klo 11.15. Ohjaajat huolehtivat lapsista "aulasta aulaan", eli myös pukuhuoneissa. Lapset palautetaan puettuina aulaan uimakoulun loppuessa.

Vesis-kerhon hinta on 100 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2020 - heinäkuu 2021 on 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä. Huom! Kurssi maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta.

Lisätietoja Vesis-kerhosta:

Ida Antikainen

Uimakouluvastaava

ida.antikainen(a)kuopionuimaseura.com

044 982 8157 (myös WhatsApp)

(ei tavoitettavissa su ja ma)