Vaparin pienryhmävalmennuksen lähtötasovaatimuksena on n. 50 metrin uimataito vaparilla (kroolaamalla). Kurssilla syvennytään 2-4 hengen pienryhmässä kehittämään vapaauinnin tekniikkaa hyvän uintiasennon, hengitystekniikan ja uintitekniikan kautta. Tavoitteena on saavuttaa taloudellinen ja hyvä vaparin tekniikka. Pieni ryhmäkoko takaa yksilöllisen ohjauksen ja mahdollistaa harjoitteiden eriyttämisen tarvittaessa. Ryhmän toiveista riippuen kurssilla voidaan harjoitella myös volttikäännöstä.

Kevät 2021:

• Keskiviikkoisin 3.3.-7.4.2021 klo 19.30-20.30. Talvilomalla 10.3. ei kurssikertaa.

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Vaparin pienryhmävalmennuksen kesto on 5 kertaa.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen uimahallin aulassa klo 19.15.

Vaparin pienryhmävalmennuksen hinta on 160 euroa, uimaseuran jäsenille 150 euroa. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja aikuisten kursseista:

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp) / uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com