Aikuisten alkeisuimakoulussa ei ole lähtötasovaatimuksia, vaan se myös sopii veden pelosta kärsiville ja täysin uimataidottomille aikuisille. Aikuisten alkeisuimakoulu järjestetään Kuntolaakson uimahallin nuorisoaltaassa (syvyys 1,3 m). Kurssilla tutustutaan vedessä olemiseen ja liikkumiseen sekä harjoitellaan vedessä hengittämistä, kelluntoja, liukuja ja alkeisuimataitoja.

Seuraava Aikuisten alkeisuimakoulu järjestetään syksyllä 2021.

Muista mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Aikuisten alkeisuimakoulun kesto on 10 kertaa.

Kokoontuminen ensimmäisellä kerralla uimahallin aulassa klo 19.45.

Alkeisuimakoulun hinta on 145 euroa. Järjestämme toimintaa ainoastaan jäsenillemme. Jäsenmaksu toimintakaudella elokuu 2020 - heinäkuu 2021 on 30 euroa/henkilö. Jäsenmaksun voi maksaa kurssimaksun yhteydessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta. Kurssimaksu maksetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä (pl. Smartum, Edenred ja ePassi).

Lisätietoja aikuisten kursseista:

puh. 044 982 8157 (myös WhatsApp) / uimakoulut(a)kuopionuimaseura.com