Vaparin pienryhmässä harjoitellaan vapaauinnin perusteita. Lähtötasona on 100 metrin uimataito. Vapaauinnin tekniikasta ei tarvitse olla aiempaa osaamista. Kurssi ei sovellu vedenpelkoisille. Kurssilla keskitytään opettelemaan hyvää uintiasentoa, uinnin hengitystekniikkaa sekä vapaauinnin perustekniikkaa. Tavoitteena on antaa valmiudet vapaauinnin uimiseen hyvällä ja taloudellisella tekniikalla. Pienryhmävalmennus takaa sen, että jokainen saa yksilöllistä ohjausta ja palautetta. Kaikki kerrat pidetään Lippumäen uimahallissa.

Kesä 2021 vko 27-29:

• Tiistaisin ja torstaisin 6.7., 8.7., 13.7., 15.7., 20.7. ja 22.7. kello 11-11.45

Mahdollisista poikkeusaikatauluista ilmoitamme erikseen.

Vaparin pienryhmän kesto on 6 kertaa. Osallistujia pienryhmään otamme vähintään 3 ja enintään 6.

Ensimmäisellä kerralla kokoontuminen Lippumäen uimahallin aulassa klo 10.50.

Kuuden kerran pienryhmien hinta on 130 euroa, uimaseuran jäsenille 120 euroa. Ennakkovaraajan etu 10.5. mennessä tehdyistä varauksista -5 e.

Osallistumismaksu suoritetaan verkkomaksuna ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumissivun kautta.

Lisätietoa kesän pienryhmistä:
Kirsi Salmela
044 241 4590 (myös WhatsApp)
kirsi.salmela@kuopionuimaseura.com
Ei tavoitettavissa viikonloppuisin.